Terug naar overzicht

Weerkomm'n dage

Ontspannen genieten met muziek, theater, dans en foodtrucks. De Weerkom’n Dagen in Borculo bieden van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni een bijzondere sfeer en veel vertier voor jong en oud. Er zijn tal van activiteiten waaronder een hip foodtruckfestival en een opblaasbanen spektakel.

Vrijdagavond: 19.00 tot 21.00 uur: kidsdisco op de Veemarkt.
21.00 tot 24.00 uur: DJ Geert Bergers met een daverende Kids of the 80's show met beeld en geluid van de jaren 80.

Zaterdag en zondag: je kunt heerlijke gerechtjes of een lekkere kop koffie bestellen, dankzij de "foodtrucks" van de Soepkeetel, Koffie K-tje, IJsboerderij 't Dommerholt, Le Bruns en Formidable Crêpes en Galettes.

Zaterdag kun je van 13 tot 19 uur inhaken en meezingen met fijne koren. Het Oldenzaalse smartlappenkoor, het van radio en tv bekende popkoor A Sign of Friendship uit Didam en de Begonia's uit Veenendaal verzorgen muzikale optredens. Tussendoor voert LG-Dance op de Veemarkt verschillende dansen op.

Zaterdagavond vanaf 21.30 uur is het optreden van coverband Queen Forever.
Zondag is er ook genoeg te beleven. Muziek is er van de Big Band Berkelland, The 2-Men Show, Wil Stravers met zijn Aria's en het bekende muzikale duo Jacko en Tristan Zieverink.


Zondagmiddag is er een opblaasbanen spektakel. Twee straten vol opblaasbanen, springkussens en klimtorens. Kom klauteren, klimmen of glijden op de grootste en langste baan van Nederland. Muziek is er van de BigBand. Tussen 12:00-18:00 uur.
 

 Datum28 juni 2019
Bijzonderhedengratis entree en gratis parkeren
 
LocatieCentrum Borculo
Telefoonnummer0545- 271067
E-mailadresspb@borculobruist.nl
 
Aanvragen marktkraam Aanmelden