Terug naar overzicht

1 eik en 14 kunstenaars

 
1 Eik & 14 Kunstenaars

Expositie: 4 januari t/m 31 maart 2023 in Gemeentehuis van Berkelland


Borculose Beeldhouwer en Vormgever Dolf Bierhuizen die op persoonlijk initiatief maar liefst veertien Berkellandse Kunstenaars heeft verzameld om aan dit bijzondere "houtproject" mee te werken.
Ieder met zijn eigen discipline zoals beeldhouwen, hout draaien, keramiek, recycle kunst, combi pyrografie, abstracte technieken, houtbewerkers, combi bronsgieten, boomkunst carving, combi metaalbewerken, keramagiek en beeldende kunst.
Op 17 februari 2022 is er aan 't Rijkenbarg in Ruurlo een Zomereik van 20 meter met een omtrek van 3.60 m beschikbaar gesteld door de gemeente Berkelland en aldaar tussen twee stormen door omgezaagd.
De deelnemende kunstenaars hebben een gedeelte van de eik uitgezocht en hebben dit jaar keihard gewerkt om hun kunstwerk op tijd klaar te hebben en dat is gelukt .
Het resultaat is v.a. 4 Januari tot 31 Maart 2023 te bewonderen in het Gemeentehuis van Berkelland Markt 1 Borculo en te bezoeken tijdens de openingsuren.
v.a. 4 April tot 30 Juni 2023 gaan we naar Eibergen en kunnen we exposeren in het Boerderijtje nabij de Mallumse molen beschikbaar gesteld door de Stichting Eibergse Molens
v.a. 4 Juli tot 29 September mogen exposeren wij in het Filter van Natuurpark Kronenkamp Neede

Datum 4 januari 2023
TijdTijdens openingstijden van het Gemeentehuis