Toerisme

Borculo bruist van de energie! Als de bakker zijn verse broodjes bakt en de heerlijke geur zich langzaam door het dorp verspreidt tot ’s avonds laat als de kroegbazen het café nog nét even open houden tot na sluitingstijd.
En daartussen… dan valt er heel wat te beleven!


Kies een mooie fiets- of wandelroute door het schitterende landschap rond de Berkel en bezoek haar idyllische kerkdorpen, Geesteren, Gelselaar of Haarlo. Of vermaak je in één van de vele musea die Borculo rijk is. Ook de winkels in Borculo zijn niet de minste; van landelijk bekende ketens tot gezellige snuisterijenwinkeltjes. En ben je toe aan een hapje en een drankje? Met ons aanbod aan restaurants en lunchrooms valt er genoeg te kiezen.
Ook als je met een hele groep bent, ontvangen we je graag in Borculo. Met diverse overnachtingslocaties, activiteiten en restaurants kun je hier goed terecht.  

Je bezoek aan Borculo moet natuurlijk helemaal top zijn! Zo eentje waar je met een lach aan terug denkt. En daar doen we onze uiterste best voor. Daarom is er in Borculo van alles te beleven; van diverse workshops tot spetterende evenementen.