Terug naar overzicht

Manon ter Hogt

Als ontwerper en maker van verfijnde, door de natuur geïnspireerde juwelen met een verhaal, is het mijn passie om jou de wereld op een geheel nieuwe manier te laten ervaren. Elk stuk dat ik creëer is beperkt beschikbaar of uniek, waardoor het een waardevol en exclusief pronkstuk wordt. 
 
Wanneer je jezelf toestaat om alles om je heen met andere ogen te bekijken zie je de meest mooie dingen. Mijn inspiratie ontstaat uit de natuur en alles wat daarbij hoort, een zonsopgang, een bloeiende bloem maar ook een schedel of een uitgebloeide bloem kan een inspiratiebron zijn. De schoonheid zit niet alleen in de mooie momenten van het leven maar ook in de schaduwkant. Al deze elementen, gevoelens en herinneringen vertaal ik naar een uniek juweel.
 
Ik wil niets liever dan deze schoonheid en magie van het leven met jou delen.

Kom mijn collectie bewonderen en passen in mijn atelier, waar de oude ambacht van het goudsmeden word gecombineerd met de meest moderne technieken voor een verfijnd eind resultaat.
Om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat kun je het beste eerst even bellen, mijn atelier is geopend op afspraak.

BezoekadresSpoortstraat 16a, Borculo
Telefoonnummer06-12210132
E-mailadresinfo@manonterhogt.com
Websitewww.manonterhogt.com
 
OpeningstijdenOp afspraak
Bezoek de website