Terug naar overzicht

Escaperoom Twente

Escape Room Twente is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je gaat met een groep van 4 tot 8 personen een kamer binnen en de deur gaat achter jullie op slot! Het doel van het spel is om de kamer binnen 60 minuten te verlaten. Ontrafel sloten, codes en puzzels door slechts logica en je creativiteit te gebruiken. Is jouw team tot het onmogelijke in staat? Spannend, uniek en leuk voor iedereen. Maar wacht niet te lang, want in een escape room gaat de tijd sneller dan je denkt…
Escape Room Twente - Voor wie?
Vrienden & Familie               
Met vrienden of familie toe aan een nieuwe en uitdagende ervaring? Escape Room Twente biedt een spannende activiteit die zich uitermate goed leent voor groepen vrienden en familie. Het spel staat garant voor spanning en heel veel plezier!
Bedrijven
Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Escape Room Twente biedt u een uitdagende activiteit die inspeelt op diverse facetten van teambuilding. Het spel is niet alleen spannend en leuk om te spelen, maar is tevens een unieke activiteit die zich goed leent voor teambuilding.
Gamers
Ben jij een online gamer die al escape room games speelt op je PC of smartphone? Of ben jij een fan van uitdagende bordspellen? Kom dan naar Escape Room Twente en probeer het spel in de eerste Escape Room van Twente!
Toeristen
Twente heeft veel te bieden voor de toerist. Maak jouw verblijf nog spannender en completer door een bezoek te brengen aan Escape Room Twente.
Escape Room Twente – Het Thema
In 1544 werden de Freules van Beckum, wonend op Kasteel Nijenhuis te Diepenheim,  veroordeeld voor ketterij en ter dood gebracht op de brandstapel in Delden.
Een intrige die z’n sporen heeft achtergelaten. Een misstap van de adel? Of toch  een complot…………..
 
Prijzen
4 pers. € 20,00 p.p.
5 pers. € 18,00 p.p.
6 pers. € 17,00 p.p.
7 pers. € 16,00 p.p.
8 pers. € 15,00 p.p.
 
Min. 4 bezoekers, max. 8 bezoekers.
Combi-arrangementen zijn mogelijk met Pitch&Putt Golf, Voetgolf of andere activiteiten.
Kom je met een grotere groep dan wordt de groep in teams gesplitst. De niet-spelende groep doet een andere activiteit of neemt een drankje aan de bar in ons clubhuis.
Min. leeftijd: 16 jaar.

BezoekadresHengevelderweg 3, 7478 PE Diepenheim
Telefoonnummer0547-351990
E-mailadresdiepenheim@pitch-putt-twente.nl
Websitewww.escaperoom-twente.nl
 
OpeningstijdenVoor actuele openingstijden en reserveringen raadpleeg de website: www.escaperoom-twente.nl
Bezoek de website