Informatie


Toeristische Informatie Borculo (TIB)
Bij de entree van een voormalig schoolgebouw vind je de shop van de Toeristische Informatie. Een beetje verscholen zit het wel. Als je langs de Hervormde Kerk loopt, richting Het Hof en voorbij de kroeg, dan vind je ons direct aan de linkerkant. Bij ons kun je terecht voor al je vragen over Borculo. Openingstijden: http://www.borculobruist.nl/informatie/tib.htmlBorculose Ondernemers Vereniging (BOV)
De belangenbehartiger van ondernemend Borculo. De BOV zet zich in voor het onderhouden en behouden van een levendig ondernemersklimaat in Borculo. 

Stichting Promotie Borculo (SPB)
Mensen laten genieten van leuke, interessante en gratis evenementen. Dat is het doel van Stichting Promotie Borculo (SPB). De organisatie werd in 1986 opgericht om Borculo op een positieve manier te presenteren bij een zo groot mogelijk publiek. Daarnaast zet het zich in om het Berkelstadje in de toekomst leefbaar te houden voor haar burgers. Dit gebeurt onder andere door het organiseren van evenementen zonder winstoogmerk. De SPB organiseert activiteiten in opdracht van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV).  De ‘Weerkom’n Dagen’ is een ‘eigen’ evenement van de stichting.
In opdracht van de BOV maakt de SPB jaarlijks een activiteitenplan. Tal van vrijwilligers zijn druk met de uitvoering daarvan. Voor de organisatie ontvangt de SPB een vergoeding die gebruikt wordt voor het haar eigen activiteiten zoals de ‘Weerkom’n Dagen’ 

Business Contact Club Berkelland (BCC)
De Business Contact Club (BCC) beschikt over een brede achterban. Het platform bestaat uit ruim 45 leden. Deze ondernemers hebben hart voor de streek en ondersteunen regionale evenementen, sporters en bijzondere initiatieven. Daarnaast worden verschillende activiteiten georganiseerd. Regionale ondernemers leren elkaar op een informele manier beter kennen, bouwen een netwerk op en doen zaken met elkaar. Het werkgebied van de BCC beslaat de gemeente Berkelland met de plaatsen Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede.