Terug naar overzicht

Pitch en Putt Twente

Het golfspel voor iedereen!
Pitch&Putt Twente is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Da's niet zo gek, want Pitch&Putt Twente is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Pitch&Putt Twente is opgezet als publiekssport en is daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen die spelen wil. Het spel wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 40 en 70 meter. Door deze 'kleine' afstanden is het spel geschikt voor iedereen. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch&Putt baan uitstekend uit de voeten.
Je hoeft niet te kunnen golfen om op onze banen te mogen spelen. Na een korte instructie kan iedereen zelfstandig golfen.
Het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen etc. zijn bij de prijs inbegrepen. 

Ook geschikt voor de gevorderde golfer
Pitch&Putt is ook bijzonder geschikt voor de gevorderde golfer. Op deze kleine banen kan je je korte spel (70% van het golfen!) aanmerkelijk verbeteren en bovendien je niet-golfende vrienden kennis laten maken met de golfsport. De minimale leeftijd om te mogen spelen is 8 jaar. Een 18-holes ronde duurt ongeveer twee uur.

Arrangementen en Groepen
Pitch&Putt Twente wordt veelvuldig gebruikt voor personeels-, familie- en bedrijfsfeesten. Na een ontvangst en instructie kan je, in teams van meestal vier personen, strijden om de prijzen in een TexasSscramble toernooi. Plezier is gegarandeerd, voor zowel de ervaren als de ongeoefende speler!

Voor groepen vanaf ongeveer 15 personen vind je op onze baan een uitgebreid aanbod van arrangementen. Na afloop van het golfen kan je bijvoorbeeld genieten van een lunch of een bittergarnituur, tot buffetten en feestelijke barbecues. Ook kunnen onze medewerkers suggesties doen voor een compleet dagarrangement. Kortom volop keuze voor een geslaagde festiviteit! 

Footgolf in Diepenheim
is...........
  • een uitdagende combinatie van golf en voetbal
  • leuk om te doen als teamuitje, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest
  • speciaal bedoeld voor groepen
  • niet moeilijk en geschikt voor iedereen
  • prima te combineren met een gezellige barbeque of lunch
Het spel
Bij Footgolf schiet je de voetbal vanaf de aftrap in de richting van de vlag. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. Kom je met een groep, dan speel je in teamverband met maximaal vier personen op één hole. Uiteraard worden de spelregels vooraf duidelijk uitgelegd. Het gebruik van de voetballen en scorekaarten zijn overigens bij de prijs inbegrepen.

De mogelijkheden
Bij Pitch&Putt Twente Diepenheim kan 9 holes of 18 holes Footgolf gespeeld worden. Ook is het mogelijk om 9 holes Footgolf te combineren met 9 holes Pitch&Putt Golf. Kijk voor meer informatie bij onze arrangementen of neem contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

 

BezoekadresHengevelderweg 3, 7478 PE Diepenheim
Telefoonnummer0547-351990
E-mailadresdiepenheim@pitch-putt-twente.nl
Websitewww.pitch-putt-twente.nl
 
OpeningstijdenIndien bespeelbaar van 1 maart tot 1 december.
Ma: 13.00-19.00 uur
Di/Zo: 10.00 uur tot zonsondergang.
Bezoek de website