Terug naar overzicht

Vivante Bosman

In ons vak heb je eigenlijk nooit een standaard oplossing. Geen huis of interieur is hetzelfde. Elke bewoner heeft zijn eigen smaak. Dat maakt het zo leuk. Meedenken om van een huis hun thuis te maken. Zie het als puzzelen. Wij leggen de stukjes op de juiste plek.
 

Bij Vivante Bosman doen we eigenlijk alles wat met stoffering van het huis te maken heeft. Vloerbedekking, raambekleding en ook buitenzonwering. In deze laatste en omvangrijke productgroep hebben we zonneschermen, rolluiken en screens allen opmaat gemaakt.Voor decoratieve vloeren moet je ook bij Vivante Bosman zijn. Peter Jan is een specialist in het leggen van decoratieve vloeren van marmoleum.
 

Een voordeel van ons bedrijf is dat het een klein bedrijf is. Korte lijnen, flexibel en service van een hoog niveau. s’Avonds of op zaterdag stofferen is geen probleem. Wij werken ook vaak samen met aannemers, handig als er technisch advies nodig is. Dit alles wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. En die klanten zijn divers: particulieren, scholen, kantoren verzorgingscentra’s enz. Iedereen is hier welkom en voor elk budget hebben wij wat te bieden.BezoekadresSpoorstraat 8-12
Telefoonnummer0545-271303
E-mailadresvivante.bosman@planet.nl
Websitewww.vivante.nl
 
OpeningstijdenMa: 13.30 - 18.00 uur
Di/ Do: 9.00 - 18.00 uur
Vrij: 9.00 - 21.00 uur
Zat: 9.00 - 16.00 uur
Bezoek de website