Terug naar overzicht

Driewielfietsgroep Berkelland

Sinds september 2023 is er door een initiatief van de beweegmakers van de Sport Federatie Berkelland een driewielfietsgroep actief in Berkelland.De groep bestaat uit duofietsers, handbikers, en driewielers en ze maken om de week op dinsdagmiddag een mooie fietstocht vanuit Borculo. Het is de bedoeling om op dinsdagmiddag 2 en 16 april om 13.30 uur weer te gaan fietsen vanaf de voetbalvereniging Reünie in Borculo, maar met slecht weer wordt er niet gefietst en kan alles een week opschuiven. De groep stopt halverwege om gezellig koffie of thee met elkaar te drinken of tussendoor even voor een sanitaire stop. De groep nodigt iedereen die wil uit om ook een keer mee te fietsen of het liefst nog zelf vast onderdeel van de groep te worden en altijd mee te fietsen. Er zijn geen kosten aan verbonden, behalve het drankje onderweg, die dient iedereen zelf te betalen.

Als beweegmakelaars horen we geregeld dat mensen niet mee kunnen komen met de reguliere fietsgroepen en daarom is de driewielergroep opgestart. Ze fietsen langzamer en minder ver dan de reguliere fietsgroepen, maar fietsen kunnen ze en dat doen ze nog steedfs met veel plezier!

We willen graag dat mensen zich aanmelden, zodat ze van ons een seintje krijgen dat de fietstocht definitief doorgaat.

Datum 2 april 2024
Tijd13.30 uur
BijzonderhedenVoor meer informatie of opgave neem contact op met beweegmakelaar John Willemsen van de Sportfederatie Berkelland.
 
LocatieVoetbalvereniging Reünie Borculo
Telefoonnummer0545-476727
E-mailadresinfo@sportfederatieberkelland.nl
Websitewww.berkellandactief.nl