Terug naar overzicht

Opening van het nieuwe culturele jaar in de Weemhof

Anne Brackman (1995) begon op haar derde jaar met muziek en speelt al vanaf haar zesde jaar piano.Op het Conservatorium van Amsterdam studeerde zij piano bij Frank van de Laar.
Haar bachelors diploma behaalde zij in 2017. In Wenen studeerde zij piano bij Prof. Christopher Hinterhuber aan de UniversitätfürMusikundDarstellende Kunst Wien.
Anne treedt op als fluitist en pianist.Als een vast viool-piano duo treedt zij geregeld op met violist ShinSihan. Samen met violist Tim Brackman en cellist Kalle de Bie vormt zij het Brackman Trio.

 
De eerste expositie van 2019 is de eerste solo expositie van Liesbeth Piena.
 
Liesbeth Piena, die deze zomer afstudeerde bij AKI ArtEZ Fine Art (Painting) in Enschede,
maakt grote, krachtige schilderijen die de vormen uit het dagelijks leven losjes en op een speelse manier abstraheren. De vlakverdeling, de lijnvoering, het kleurgebruik en de vormtaal spreken meteen tot de verbeelding. De passie voor het tekenen en schilderen spat van de doeken af.

Datum13 januari 2019
BijzonderhedenProgramma: 15.00 uur inloop 16.00 uur opening expositie van Liesbeth Piena. 15.15 tot 16.00 uur recital van Anne Brackman. De toegang is gratis maar een gulle vrije gift is van harte welkom. Liesbeth Piena exposeert in de Weemhof te Borculo van 13 januari tot en met 10 maart 2019.
 
LocatieWeemhof
BezoekadresWeemhof 5 7271 AL Borculo
Telefoonnummer0545-273775
E-mailadresinfo@deweemhofborculo.nl
Websitewww.deweemhofborculo.nl
 
OpeningstijdenDe expositie is geopend op woensdag en donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur.