Terug naar overzicht

Sfeer proeven bij Wijnhoeve Kunneman

Nu we weer richting het einde van het jaar gaan, komt ook weer de vraag: wat komt er met kerst op tafel? Om inspiratie op te doen om de tafel verrukkelijk te vullen, kan iedereen ook dit jaar weer terecht bij Wijnhoeve Kunneman en Hertenhoeve de Lavei. Op zondag 10 december staat het jaarlijkse evenement Sfeerproeven weer op de agenda. Het inspiratie-evenement om iets moois en lekkers op tafel te zetten met kerst.
Vorig jaar sloegen Wijnhoeve Kunneman en Hertenhoeve de Lavei de handen ineen met Ben en Iedje van patisserie de Brink. Dat bleek een gouden combinatie voor een culinaire, verrukkelijke en genoeglijke editie van Sfeerproeven. Daarom zullen ze ook dit jaar weer aan de slag gaan om live de heerlijkste gerechtjes van hertenvlees met een bijpassend glas Achterhoekse wijn op tafel te zetten.
Kom genieten van een culinaire middag waar Achterhoekse producten nieuwe inspiratie zullen brengen voor de feestdagen. Wijnhoeve Kunneman ontvangt u graag tussen 13.00u en 19.00u. Laat u onderdompelen in het heerlijke gevoel van kerst en wees welkom bij Wijnhoeve Kunneman. Altena’s Dijk 5, Geesteren Gld.

Datum10 december 2023
Tijd13.00 - 19.00 uur
 
LocatieWijnhoeve Kunneman
BezoekadresAltena's dijk 3 Geesteren
E-mailadresinfo@wijnhoevekunneman.nl
Websitewww.wijnhoevekunneman.nl