Terug naar overzicht

Weekom'n dagen


22 juni 2018
Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni staat Borculo in het teken van muziek, dans, theater en foodtrucks. Het sfeervolle evenement in het bruisende Berkelstadje is met het gevarieerde programma uitgegroeid tot een ware publiekstrekker. De gezellige sfeer en het gemoedelijke karakter van de Weerkom’n Dagen verklaren het succes. Er is immers vertier voor iedereen met muziekgroepen, koren, solisten, dance en theater acts op de Markt. De winkels zijn ook op zondag geopend.
Een onderdeel van het evenement is het foodtruckfestival dat dit jaar een flinke impuls krijgt. Erik Nengerman zorgt ervoor dat er zo’n tien foodtrucks van de partij zijn. Hij komt zelf met de Pancake Saloon naar Borculo. ‘Foodtrucks zijn hot, het is helemaal van deze tijd. Drie dagen lang kunnen bezoekers kiezen uit verschillende lekkere hapjes en drankjes, terwijl ze ontspannen genieten van muziek, theater en dans.’ Het is tevens mogelijk te picknicken in het park en er ook kinderen kunnen zich vermaken met enkele spelonderdelen.

Alle activiteiten in het kader van de Weerkom’n Dagen, een initiatief van de Stichting Promotie Borculo (SPB) zijn gratis toegankelijk.