Terug naar overzicht

Lichtjesroute en expositie bij Winkels

Bij de schuur van boerderij Winkels aan de Dorpsstraat 16 kan tussen half zeven en half negen ’s avonds worden gestart voor een korte winterse tocht.

Bloemen van keramiek langs route

Langs de lichtjesroute zijn bloemen van keramiek te bewonderen, die zijn vervaardigd door kinderen van de openbare basisschool G.A. van de Lugt in Gelselaar. De inspiratie hiervoor deed de organiserende stichting op in Museumpark Orientalis bij Nijmegen. Hier dienen zulke kunstwerkjes als ‘lievelingen’ om iemand te bedanken, te gedenken, als blijk van liefde, of om iemand een hart onder de riem te steken.

In de schuur van boerderij Winkels treedt het leerlingenorkest van de muziekvereniging Excelsior uit Gelselaar op.  Ook mag bij deze gelegenheid een kijkje worden genomen in de grote ‘kökken’ van Winkels, de pronkkamer van de boerderij. Zo kan het publiek binnendoor in de boerderij ook naar een expositie van kerststalletjes.Datum13 december 2019
Tijd18.30-20.30 uur
BijzonderhedenDeze keer zijn deze kerststalletjes niet alleen te bewonderen tijdens het lichtjesfeest op vrijdag 13 december, maar ook op zaterdag 14 december van 13 tot 17 uur. Deelname aan de lichtjesroute, inclusief bezoek aan de expositie en een consumptie, kost drie euro. Honden niet toegestaan.
 
LocatieBij Winkels
BezoekadresDorpsstraat 16 Gelselaar
Websitewww.gelselaar.nl