Terug naar overzicht

Lichtjesroute Gelselaar

Gelselaar - Gelselaar schittert binnenkort weer met een lichtjesfeest. Op vrijdag 14 december kan iedereen genieten van een sfeervolle lichtjesroute met zang van een gospelkoor en bijzondere exposities. Een activiteit van de Stichting Bie Winkels.

Winterse wandeling; langs de route zijn kerststalletjes te bewonderen van kinderen van de G.A. van de Lugtschool. In de schuur van boerderij Winkels treedt tussen half acht en half negen gospelkoor Gospel Drive op onder leiding van dirigente Nardi Strijbos-Hilhorst.
Vanaf zeven uur en tijdens pauzes in het optreden van het koor toont Arend Heideman in de schuur van Winkels zijn digitale expositie 'Morgen- en avondlicht'. Uit duizenden foto's die hij in de afgelopen jaren in Gelselaar maakte van het prachtige licht rond de opgaande en ondergaande zon selecteerde hij 129 opnames, die hij monteerde tot een kort filmpje.
Rita Bakker toont in het achterhuis van boerderij Winkels opnieuw een deel van haar grote collectie kerststalletjes. Elk jaar breidt ze haar verzameling nog uit.
Deelname aan de lichtjesroute, inclusief bijwoning van de kerstvoorstellingen en een consumptie, kost drie euro. Honden mogen helaas niet mee.Datum14 december 2018
Tijdstart tussen 19.00 en 20.00 uur
 
LocatieDe schuur bij Winkels
BezoekadresDorpsstraat 16 Gelselaar
Websitehttp://gelselaar.nl/pages/nieuws/agenda.php?month=12&year=2018&day=14&show=-1&id=1133§ion_id=&detail=1